Unconfigured Static HTML Module

Collapse

Static HTML Module Content

Unconfigured Static HTML Module

Collapse

Static HTML Module Content

Converse All Star Goedkoop

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Yates302
    EGS Registered
    • Mar 2022
    • 12

    Converse All Star Goedkoop

    Converse All Star Goedkoop


    De Converse All Star Dames behoudt het iconische Chuck Taylor All Star-silhouet dat je kent en waar je van houdt, maar is gebouwd voor meer om beter te voldoen aan de eisen van je 'on the go'-levensstijl. Nu is hij verkrijgbaar in onze populaire monochrome kleuren om deze innovatieve sneaker een meer klassieke look te geven. De nieuwe stijlvolle uitingen gaan samen met
    gevestigde Converse All Star Sale zoals Nike Lunarlon binnenzooldemping, gewatteerde antislip tong en superzachte micro-suède voering.

    Ontworpen om te voldoen aan de eisen van de creatieve levensstijl van Chuck-fans over de hele wereld, combineert de Converse All Star Heren duurzame nieuwe details, waaronder een Nike Lunarlon inlegzool, antislip gewatteerde tong, superzachte micro-suède voering en een eersteklas canvas. De uitwendige details zijn onder meer de trendy hoge foxing, monochrome matte oogjes, tonale krijtstrepen en een opvallende geborduurde All Star-patch.

    De Converse All Star Goedkoop is altijd een soort canvas geweest voor het testen van nieuwe materialen en concepten. De Polartec-verbindingen die we zagen, bieden enkele weerbestendige opties voor de Chuck-loyalisten, maar hier is een paar suède-paren die precies passen in de categorie Lifestyle; een romig lichtbeige en een donkerzwart paar beginnen de officiële Converse-retailer te raken, dus kijk hieronder beter en bekijk je lokale Converse-plek om je sneakerrotatie aan te vullen.
Working...