Unconfigured Static HTML Module

Collapse

Static HTML Module Content

Unconfigured Static HTML Module

Collapse

Static HTML Module Content

Kopen Adidas Tubular

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • antrens
    EGS Registered
    • Aug 2021
    • 7

    Kopen Adidas Tubular

    adidas Originals blijft gecertificeerde lifestyle-parels produceren, of het nu hun adidas NMD-catalogus is die met de dag groeit of de Ultra Boost en zijn 'Uncaged'-variant. Kopen Adidas Tubular Maar een model dat we dit komende herfstseizoen 2016 niet mogen vergeten - en we betwijfelen of de drie strepen geen herinneringen zullen blijven sturen in de vorm van geweldige kleurstellingen - is de adidas Tubular Doom Primeknit. Natuurlijk slaat het model het gepatenteerde Boost-dempingssysteem over, maar als je originele 1993-inspiraties, sučde overlays, neopreen middenvoetriemen en een geweven Primeknit-constructie combineert, zal dit paar moeilijk te missen zijn.



    adidas Originals heeft te veel Tubular-uitvoeringen uitgebracht om te tellen, omdat de serie levensstijlgevoeligheden, premium builds en een uniek comfortsysteem feilloos combineert dankzij de Adidas Tubular Bestellen buitenzooleenheid. Hoewel de Tubular-serie een achterbank heeft ingenomen met zowel de adidas NMD-serie als de Ultra Boost-hardloopmodellen, betekent dat niet dat het trefoil-merk niet is gestopt met sleutelen aan het model, want vandaag krijgen we een kijkje in een gloednieuw adidas Tubular Defiant opnieuw gemengd met een geribbelde gebreide neus voor extra flexibiliteit. De Tubular Defiant is uitgerust met een premium leren ton-sur-ton bovenwerk, terwijl de gebreide teen doet denken aan wat Nike Sportswear deed met de Flyknit Roshe Two-releases.

    Het lid van de adidas Tubular-familie, speciaal voor dames, heeft een van zijn meest intrigerende looks tot nu toe dankzij een nieuw Primeknit-patroon op deze nieuwste versie van de Adidas Tubular Goedkoop. De slanke, vrouwelijke kijk op het Tubular-silhouet dat de Defiant is, heeft een zwarte Primeknit-basis met een abstract digitaal-achtig patroon in wit over de bovenkant van de voet, wat resulteert in een geheel nieuwe stijl van Primeknit die we bij andere niet zouden zien. modellen.

    De nieuwste toevoeging van de Adidas Tubular Aanbiedingen serie is klaar voor een nieuwe gloednieuwe colorway. Na de onthulling van de adidas Tubular Instinct eerder deze zomer heeft het model al een handvol nieuwe looks gezien. De nieuwste adidas Tubular Instinct-kleurstelling heeft een bovenwerk van voornamelijk Chili Orange sučde bovenop een oranje getinte buitenzool. De dieporanje kleuren van de sneakers lopen parallel aan het herfstseizoen en zorgen voor een schone toevoeging aan je rotatie. Aangezien de adidas Tubular-serie in populariteit blijft groeien, kunnen we gerust zeggen dat er een handvol nieuwe kleurstellingen op komst zijn, maar voor nu kun je je paar adidas Tubular Instinct "Chili Orange" kopen bij adidas-retailers.

    Adidas Tubular Heren/Dames We hebben niet veel aanbiedingen gezien van de relatief jonge, exclusieve adidas Tubular Dawn-lijn voor dames, zoals deze onlangs is uitgebracht, maar de niet te missen 'triple black'-versie in het wit zou de dames nog een reden moeten geven om naar de winkels te rennen. De EQT-geļnspireerde zijpanelen met lint, het primeknit-bovenwerk en het sučde hiellipje maken een gedurfd ontwerp af dat verkrijgbaar is bij geselecteerde adidas-retailers

Working...